Käsipallo

19 elokuuta 2022

Käsipallo on joukkueurheilu, jossa kaksi seitsemästä pelaajasta koostuvaa joukkuetta kuljettaa pallon kätensä avulla ja heittää sen toisen joukkueen maaliin. Ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin jaksosta, ja joukkue, joka lisää maalia, voittaa.
Nykyaikaista käsipalloa pelataan 40 x 20 metrin kentällä tavoitteena kummankin pään keskellä. Maalia ympäröi 6 metrin (20 jalan) vyöhyke, jossa vain puolustava maalivahti on sallittu; maalia on saatava heittämällä pallo alueen ulkopuolelta tai "sukeltamalla" siihen. Käsipalloa pelataan yleensä sisätiloissa, mutta ulkona olevia variantteja on muun muassa kenttäkäsipalloa ja Tšekin käsipalloa ja rantakäsipalloa. käsipallo on nopea ja korkea pisteytyspeli: ammattilaisjoukkueilla on nyt tyypillisesti 20-35 maalia, vaikka alhaisemmat pisteet olivat harvinaisia ​​vasta muutama vuosikymmen sitten. Kehokosketus on sallittu, puolustajat yrittävät estää hyökkääjiä lähestymästä maalia. Turvalaitteita ei ole pakollista, mutta pelaajat voivat käyttää pehmeitä suojanauhoja, tyynyjä ja suun suojuksia. Peliä säädettiin 1800-luvun lopulla Tanskassa. Vuonna 1917 Saksassa julkaistiin nykyaikainen säännöstö, ja siitä tehtiin muutamia muutoksia. Näiden sääntöjen mukaisesti ensimmäisiä kansainvälisiä pelejä pelattiin miehille vuonna 1925 ja naisille vuonna 1930. Miesten käsipalloa pelattiin ensin Berliinin kesäolympialaisissa 1936 kuin ulkona ja seuraavan kerran vuoden 1972 kesäolympialaisissa Münchenissä sisätiloissa, ja on ollut olympialaji siitä lähtien. Naisten joukkueen käsipallo lisättiin vuoden 1976 kesäolympialaisiin. Vuonna 1946 perustettiin Kansainvälinen käsipalloyhdistys, ja vuodesta 2016 lähtien sillä on 197 jäsenliittoa. Tämä urheilulaji tunnetaan tunnetuimmin Manner-Euroopan maissa, jotka ovat voittaneet kaikki. Kansainvälinen käsipalloyhdistys (IHF) on käsipallo- ja rantakäsipallo hallinto- ja valvontaelin. IHF on vastuussa suurten käsipalloturnausten järjestämisestä, erityisesti IHF: n miesten käsipallo-mestaruus ja IHF: n naisten käsipallo-mestaruus. Vuonna 1946 perustettiin IHF valvomaan kansainvälisiä kilpailuja. IHF: n pääkonttori sijaitsee Baselissa, ja sen jäseniä on nyt 209 kansallista liittoa. Kunkin jäsenmaan on oltava jäsen myös kuudessa alueellisessa valaliitossa: Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Karibialla, Oseaniassa sekä Etelä- ja Keski-Amerikassa. IHF: n presidentti on ollut tohtori Hassan Moustafa vuodesta 2000.
Urheilubaarit
Osoite
Luokitus
Tulos
Vierailla
1

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.8

Tulos

2

Keskuskatu 6, 00100 Helsinki, Suomi

9.4

Tulos

3

Pilvenmäki, 30420 Forssa, Suomi

9.3

Tulos

4

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki, Suomi

9.2

Tulos

5

Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi

9.0

Tulos

6

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

8.9

Tulos

7

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

8.8

Tulos

8

Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki, Suomi

8.7

Tulos

9

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.5

Tulos

10

Salomonkatu 5, 00100 Helsinki, Suomi

8.3

Tulos

Parhaat vedonlyöntisivustot

On hauskaa, kun aloitat vedonlyönnin verkossa. Pelisivustojen valikoima on kuitenkin nyt niin laaja, että voi olla vaikea päättää, mitä kokeilla. Olemme täällä auttaaksemme sinua tällaisessa päätöksessä. Tällä sivulla kerromme, mitä eri operaattorit tarjoavat omille asiakkailleen Pelit, bonukset ja paljon muuta. Olemme valinneet vain johtavat toimipaikat Suomessa varmistaaksemme, että valintasi on oikea.


Olemme tutkineet ja testanneet perusteellisesti Suomen parhaat palveluntarjoajat ennen kuin esittelemme ne sinulle. Nämä sivuston sivujen ominaisuudet ovat meille tärkeitä:

  • Urheilupelien valinta – Tämä sisältää urheilupelien määrän, valikoiman ja muut ominaisuudet. Suositut urheilulajit asetetaan etusijalle.
  • Bonus - Melkein kaikki operaattorit tarjoavat esimerkiksi tervetuliaisbonuksen. Ilmaisia ​​pelejä tai lisää rahaa talletukseen
  • Kampanjat – Nämä voivat olla jatkuvia tai kertaluonteisia kampanjoita. Puhumme myös jännittävistä kampanjatarjouksista, jotka todennäköisesti vaikuttavat siihen, mihin ne sijoittuvat parhaiden pelipaikkojen luettelossamme, joita kehitetään usein.
  • Talletukset / kotiutukset – Eri sivustot tarjoavat erilaisia ​​talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja maksut. Suosittelemme sinua selaamaan verkkosivustoja löytääksesi parhaan valikoiman talletuksia ja nostoja Vaihtoehdot, mukaan lukien online-lompakkovaihtoehdot. On myös tärkeää arvioida, kuinka nopeasti maksu suoritetaan vaikuttaa taloudelliseen tuottoon, kun aloitat voittoputken.
  • Asiakastuki – Asiakastuki voi olla usein kysyttyjen kysymysten, ilmaisen koulutuksen ja 24/7 livenä. Asiakaspalvelu. Suurin ongelma on löytää vaikea verkkosivusto, joka palvelee asiakkaiden tarpeita.

Tärkeimmät tekijät verkkosivustojen vertailuun

Sanotaan, että operaattorit ovat suurelta osin identtisiä. On joitakin erityisiä yleisiä ominaisuuksia, joita voit realistisesti odottaa millä tahansa selaamasi sivustolla. Niihin kuuluu erilaisia ​​pelejä ja maksutapoja sekä bonuksia, jotka houkuttelevat sinut mukaan.

Olet kuitenkin poikkeuksellisesti käyttänyt aikaasi eri operaattoreiden kanssa, jotka voivat olla suurempiakin. Saatat huomata, että jotkut sivustot tarjoavat paljon suuremman pelivalikoiman kuin toiset. Voit myös huomata, että viimeistä maksutapaasi ei ole hyväksytty kaikkialla.

Voi olla erityisen masentavaa tajuta, että jotkin näistä bonuksista eivät ole niin lupaavia kuin alkuperäiset näyttivät. Sivusto voi mainostaa suurta tervetuliaisbonusta, mutta sitä ei voi kotiuttaa ennen kuin olet panostanut tietyn summan, joka tunnetaan nimellä "kierrätysvaatimus". Tämä antaa vihjeitä siitä, miksi sinun pitäisi huolellisesti vertailla pelejä sivustoilla ennen kuin valitset yhden.

Asiantuntijamme ovat jo vaihtaneet eri operaattoreita. Tämän vuoksi he voivat antaa sinulle yleiskatsauksen joistakin muuten erittäin houkuttelevan verkkosivuston käytön ansoista. Yksi näistä haitoista voi viime kädessä olla sopimusrikkomus sinulle.