Käsipallo

28 helmikuuta 2024

Käsipallo on joukkueurheilu, jossa kaksi seitsemästä pelaajasta koostuvaa joukkuetta kuljettaa pallon kätensä avulla ja heittää sen toisen joukkueen maaliin. Ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin jaksosta, ja joukkue, joka lisää maalia, voittaa.
Nykyaikaista käsipalloa pelataan 40 x 20 metrin kentällä tavoitteena kummankin pään keskellä. Maalia ympäröi 6 metrin (20 jalan) vyöhyke, jossa vain puolustava maalivahti on sallittu; maalia on saatava heittämällä pallo alueen ulkopuolelta tai "sukeltamalla" siihen. Käsipalloa pelataan yleensä sisätiloissa, mutta ulkona olevia variantteja on muun muassa kenttäkäsipalloa ja Tšekin käsipalloa ja rantakäsipalloa. käsipallo on nopea ja korkea pisteytyspeli: ammattilaisjoukkueilla on nyt tyypillisesti 20-35 maalia, vaikka alhaisemmat pisteet olivat harvinaisia ​​vasta muutama vuosikymmen sitten. Kehokosketus on sallittu, puolustajat yrittävät estää hyökkääjiä lähestymästä maalia. Turvalaitteita ei ole pakollista, mutta pelaajat voivat käyttää pehmeitä suojanauhoja, tyynyjä ja suun suojuksia. Peliä säädettiin 1800-luvun lopulla Tanskassa. Vuonna 1917 Saksassa julkaistiin nykyaikainen säännöstö, ja siitä tehtiin muutamia muutoksia. Näiden sääntöjen mukaisesti ensimmäisiä kansainvälisiä pelejä pelattiin miehille vuonna 1925 ja naisille vuonna 1930. Miesten käsipalloa pelattiin ensin Berliinin kesäolympialaisissa 1936 kuin ulkona ja seuraavan kerran vuoden 1972 kesäolympialaisissa Münchenissä sisätiloissa, ja on ollut olympialaji siitä lähtien. Naisten joukkueen käsipallo lisättiin vuoden 1976 kesäolympialaisiin. Vuonna 1946 perustettiin Kansainvälinen käsipalloyhdistys, ja vuodesta 2016 lähtien sillä on 197 jäsenliittoa. Tämä urheilulaji tunnetaan tunnetuimmin Manner-Euroopan maissa, jotka ovat voittaneet kaikki. Kansainvälinen käsipalloyhdistys (IHF) on käsipallo- ja rantakäsipallo hallinto- ja valvontaelin. IHF on vastuussa suurten käsipalloturnausten järjestämisestä, erityisesti IHF: n miesten käsipallo-mestaruus ja IHF: n naisten käsipallo-mestaruus. Vuonna 1946 perustettiin IHF valvomaan kansainvälisiä kilpailuja. IHF: n pääkonttori sijaitsee Baselissa, ja sen jäseniä on nyt 209 kansallista liittoa. Kunkin jäsenmaan on oltava jäsen myös kuudessa alueellisessa valaliitossa: Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Karibialla, Oseaniassa sekä Etelä- ja Keski-Amerikassa. IHF: n presidentti on ollut tohtori Hassan Moustafa vuodesta 2000.
Urheilubaarit
Osoite
Luokitus
Tulos
Vierailla
1

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.8

Tulos

2

Keskuskatu 6, 00100 Helsinki, Suomi

9.4

Tulos

3

Pilvenmäki, 30420 Forssa, Suomi

9.3

Tulos

4

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki, Suomi

9.2

Tulos

5

Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi

9.0

Tulos

6

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

8.9

Tulos

7

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

8.8

Tulos

8

Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki, Suomi

8.7

Tulos

9

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.5

Tulos

10

Salomonkatu 5, 00100 Helsinki, Suomi

8.3

Tulos

Urheilumaailma ei koskaan nuku. Olipa kyseessä koripallo, käsipallo, tennis tai jalkapallo, kilpailuja järjestetään aina.

Tiedät, että vedonlyönti voi joskus olla todella hämmentävää. Jos pidät urheilusta, tiedät, että jokaisella on mahdollisuus voittaa ja hävitä aika ajoin. Se on riskialtista, mutta nautinnollista ajanvietettä. Tämä on alusta kaikille, jotka vain rakastavat urheilua ja vedonlyöntiä suosikkijoukkueissaan. Älä tuhlaa aikaasi urheilubaarien etsimiseen; loimme tämän verkkosivuston tehdäksemme urheilupalkin valitsemisesta helppoa ja vähemmän aikaa vievää.

Siksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus saada upea kokemus kaikkein kunnollisimmissa urheilubaareissa, kun löydät verkkosivustomme.

Oletpa jalkapallo- tai jääkiekkofani, Suomessa on paljon baareja täynnä urheilun ystäviä. Tältä sivustolta saat lisätietoa urheilupeleistä, Suomen parhaista urheilubaareista, pubeista ja kahviloista.

Tapaa ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kuin sinä. Ottelun katsominen urheilun ystävien kanssa on mielenkiintoista. Tältä sivustolta löydät myös ainutlaatuisen luettelomme parhaista urheiluareenoista, joilla voit nauttia urheilusta. Tutustu kirjoittajien arvosteluihin ja tee valintasi. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Toivotamme sinulle onnea!