Vermo Racecourse

23 huhtikuuta 2024

1

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.8

Tulos

Vermon kilparata on Suomen pääkilpailu ja se sijaitsee Helsinki-Espoon rajalla. Vermon viikoittainen keskiviikkoravi on konsepti kilpailussa. Vermo on paikannimi, joka ilmestyy ensimmäisen kerran 1500-luvun karttoihin. 1970-luvulla Vermon Ravirata Oy vuokraa 20 hehtaarin maata, jolle yritys rakensi kilparadan, tallit ja katsojarakennuksen. Suurin osa kilparatayhtiön yli miljoonasta osakkeesta omistaa Helsingin keskussairaalayhdistys ry, joka juoksi kilparadalla Käpylän radalla, joka edelsi Vermoa.

Vermo on Suomen pääkonttorin lisäksi myös paikka erilaisiin tapahtumiin - pienempiin kokouksiin ja suurempiin messuihin. Sen keskeinen sijainti ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät Vermosta helpon. Kilparadan infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat ja ravintolatilat auditoriossa sekä erilaiset konferenssitilat kaikki mahtuvat monenlaisiin tapahtumiin. Vermossa järjestetään mm. konsertit, konttikaupat, näyttelyt, sotilaallinen lupaus.

Urheilumaailma ei koskaan nuku. Olipa kyseessä koripallo, käsipallo, tennis tai jalkapallo, kilpailuja järjestetään aina.

Tiedät, että vedonlyönti voi joskus olla todella hämmentävää. Jos pidät urheilusta, tiedät, että jokaisella on mahdollisuus voittaa ja hävitä aika ajoin. Se on riskialtista, mutta nautinnollista ajanvietettä. Tämä on alusta kaikille, jotka vain rakastavat urheilua ja vedonlyöntiä suosikkijoukkueissaan. Älä tuhlaa aikaasi urheilubaarien etsimiseen; loimme tämän verkkosivuston tehdäksemme urheilupalkin valitsemisesta helppoa ja vähemmän aikaa vievää.

Siksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus saada upea kokemus kaikkein kunnollisimmissa urheilubaareissa, kun löydät verkkosivustomme.

Oletpa jalkapallo- tai jääkiekkofani, Suomessa on paljon baareja täynnä urheilun ystäviä. Tältä sivustolta saat lisätietoa urheilupeleistä, Suomen parhaista urheilubaareista, pubeista ja kahviloista.

Tapaa ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kuin sinä. Ottelun katsominen urheilun ystävien kanssa on mielenkiintoista. Tältä sivustolta löydät myös ainutlaatuisen luettelomme parhaista urheiluareenoista, joilla voit nauttia urheilusta. Tutustu kirjoittajien arvosteluihin ja tee valintasi. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Toivotamme sinulle onnea!