Vermo Racecourse

22 toukokuuta 2022

1

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.8

Tulos

Vermon kilparata on Suomen pääkilpailu ja se sijaitsee Helsinki-Espoon rajalla. Vermon viikoittainen keskiviikkoravi on konsepti kilpailussa. Vermo on paikannimi, joka ilmestyy ensimmäisen kerran 1500-luvun karttoihin. 1970-luvulla Vermon Ravirata Oy vuokraa 20 hehtaarin maata, jolle yritys rakensi kilparadan, tallit ja katsojarakennuksen. Suurin osa kilparatayhtiön yli miljoonasta osakkeesta omistaa Helsingin keskussairaalayhdistys ry, joka juoksi kilparadalla Käpylän radalla, joka edelsi Vermoa.

Vermo on Suomen pääkonttorin lisäksi myös paikka erilaisiin tapahtumiin - pienempiin kokouksiin ja suurempiin messuihin. Sen keskeinen sijainti ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät Vermosta helpon. Kilparadan infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat ja ravintolatilat auditoriossa sekä erilaiset konferenssitilat kaikki mahtuvat monenlaisiin tapahtumiin. Vermossa järjestetään mm. konsertit, konttikaupat, näyttelyt, sotilaallinen lupaus.

Urheilun maailma ei nuku koskaan! Vedonlyönti on aina mahdollista, sillä erinäiset urheilulajit, jalkapallo, tennis, jääkiekko tai koripallo eivät nuku.

Vedonlyönti voi olla välillä sekavaa, ja mikäli olet intohimoinen urheiluharrastaja, tiedät, ettei suosikit aina voita. Vedonlyönti on riskaabelia, mutta viihdyttävää.

Tämä on alusta kaikille jotka rakastavat urheilua, ja lyödä vetoa lempitiimeistään. Älä käytä turhaan aikaasi sporttibaarien etsimiseen, olemme luoneet tämän sivuston, helpottaaksemme sopivan vedonlyöntiaseman löytämistä.

Päästessäsi sivustomme maailmaan, voit saada mahdollisuuden suureen ja hienoon kokemukseen elämässäsi!