Matsi baari 6 & 8 Oy

19 elokuuta 2022

6

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

8.9

Tulos

Matsi Bar on rento urheilubaari, jossa on sauna Jyväskylän sydämessä. Ne näyttävät kaikki urheilukanavat (paitsi Screen +) Baarin tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. 2 isoa näyttöä, 10 taulutelevisiota, 3 erilaista äänimaailmaa ja muuta tarkkailijaa tekevät Benchmark-urheilustasi ikimuistoisen kokemuksen.

Tapahtumapaikan ravintolan alakerrassa ovat saunatilat, jotka uusittiin kokonaan vuoden 2018 alussa. Huoneissa on oma videoprojektori, erillinen äänijärjestelmä, sauna, jossa on oma televisio ja mahtuu 40 ihmistä. Alakerrassa on myös pöydän curling ja tikkataulu, joka on ilmainen saunavieraille. Pöytäpöytä ja merkit ovat myös saatavilla pyynnöstä.

Kaikkien urheilukanavien lisäksi heillä on PlayStation 4 -pelikonsoli, joka on asiakkaiden ilmainen käyttää. Matsi Ba järjestää toisinaan myös NHL-turnauksia, joissa on uusin NHL-versio, tai voit kysyä meiltä turnauksen järjestämistä ystäväryhmällesi. Tarvittaessa heillä on enemmän konsolia saatavana isompiin turnauksiin. Yläkerrassa on biljardipöytä vieraiden käyttöön, plus katutason 1 tikkataulu ja alakerrassa 1 tikkataulu ja pöydän curling. Heillä on myös erilaisia ​​lautapelejä ja pelikortteja hauskanpitoon.

Matsi Baarin sunnuntai-iltoja on juhlittu yli 20 vuoden ajan urheilutiedolla alkaen klo 9.30. Legendaarinen Ken Otila Sports Quiz mittaa paremmuutta pienissä joukkueissa sekä ajankohtaisilla että historiallisilla aiheilla.

Parhaat vedonlyöntisivustot

On hauskaa, kun aloitat vedonlyönnin verkossa. Pelisivustojen valikoima on kuitenkin nyt niin laaja, että voi olla vaikea päättää, mitä kokeilla. Olemme täällä auttaaksemme sinua tällaisessa päätöksessä. Tällä sivulla kerromme, mitä eri operaattorit tarjoavat omille asiakkailleen Pelit, bonukset ja paljon muuta. Olemme valinneet vain johtavat toimipaikat Suomessa varmistaaksemme, että valintasi on oikea.


Olemme tutkineet ja testanneet perusteellisesti Suomen parhaat palveluntarjoajat ennen kuin esittelemme ne sinulle. Nämä sivuston sivujen ominaisuudet ovat meille tärkeitä:

  • Urheilupelien valinta – Tämä sisältää urheilupelien määrän, valikoiman ja muut ominaisuudet. Suositut urheilulajit asetetaan etusijalle.
  • Bonus - Melkein kaikki operaattorit tarjoavat esimerkiksi tervetuliaisbonuksen. Ilmaisia ​​pelejä tai lisää rahaa talletukseen
  • Kampanjat – Nämä voivat olla jatkuvia tai kertaluonteisia kampanjoita. Puhumme myös jännittävistä kampanjatarjouksista, jotka todennäköisesti vaikuttavat siihen, mihin ne sijoittuvat parhaiden pelipaikkojen luettelossamme, joita kehitetään usein.
  • Talletukset / kotiutukset – Eri sivustot tarjoavat erilaisia ​​talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja maksut. Suosittelemme sinua selaamaan verkkosivustoja löytääksesi parhaan valikoiman talletuksia ja nostoja Vaihtoehdot, mukaan lukien online-lompakkovaihtoehdot. On myös tärkeää arvioida, kuinka nopeasti maksu suoritetaan vaikuttaa taloudelliseen tuottoon, kun aloitat voittoputken.
  • Asiakastuki – Asiakastuki voi olla usein kysyttyjen kysymysten, ilmaisen koulutuksen ja 24/7 livenä. Asiakaspalvelu. Suurin ongelma on löytää vaikea verkkosivusto, joka palvelee asiakkaiden tarpeita.

Tärkeimmät tekijät verkkosivustojen vertailuun

Sanotaan, että operaattorit ovat suurelta osin identtisiä. On joitakin erityisiä yleisiä ominaisuuksia, joita voit realistisesti odottaa millä tahansa selaamasi sivustolla. Niihin kuuluu erilaisia ​​pelejä ja maksutapoja sekä bonuksia, jotka houkuttelevat sinut mukaan.

Olet kuitenkin poikkeuksellisesti käyttänyt aikaasi eri operaattoreiden kanssa, jotka voivat olla suurempiakin. Saatat huomata, että jotkut sivustot tarjoavat paljon suuremman pelivalikoiman kuin toiset. Voit myös huomata, että viimeistä maksutapaasi ei ole hyväksytty kaikkialla.

Voi olla erityisen masentavaa tajuta, että jotkin näistä bonuksista eivät ole niin lupaavia kuin alkuperäiset näyttivät. Sivusto voi mainostaa suurta tervetuliaisbonusta, mutta sitä ei voi kotiuttaa ennen kuin olet panostanut tietyn summan, joka tunnetaan nimellä "kierrätysvaatimus". Tämä antaa vihjeitä siitä, miksi sinun pitäisi huolellisesti vertailla pelejä sivustoilla ennen kuin valitset yhden.

Asiantuntijamme ovat jo vaihtaneet eri operaattoreita. Tämän vuoksi he voivat antaa sinulle yleiskatsauksen joistakin muuten erittäin houkuttelevan verkkosivuston käytön ansoista. Yksi näistä haitoista voi viime kädessä olla sopimusrikkomus sinulle.