Players Sports bar

28 helmikuuta 2024

7

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

8.8

Tulos

Urheilubaari avattiin Kotkan keskustassa tammikuussa 2014. Players Sports Bar sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 11. Ravintola tarjoaa laadukkaita juomia ja ruokia. Siellä on esimerkiksi hampurilaisia, vati ja salaatteja - maukkaita välipaloja urheilun mukana.

Ravintolassa näytetään urheilua monista eri kanavista, ja näytöllä on myös kymmeniä. Päälava on 26-paikkainen kilpastadion, josta on upeat näkymät palkin yläpuolella olevalle suurelle laajakuvanäytölle.

Viihdekeilaus

Players Sports Bar -baarissa on kuusi keilahalli, jotka ovat käytettävissä käytettäväksi kaikina ravintolan aukioloaikoina.

Rento pelit

Pelikanin harrastepelit tarjoavat biljardia ralli- tai ilmakiekkoviihdeeseen.

Sauna

Ravintolan saunatiloihin mahtuu suurempi joukkue. Saunaan mahtuu noin 30 ihmistä kerrallaan, ja jännittävä urheilulähetys ei keskeydy vierailunne aikana, koska saunassa on myös oma televisio. Suuresta aulasta pääsee helposti viereiseen kokoushuoneeseen ja tarvittaessa pelihuoneeseen.

Urheilumaailma ei koskaan nuku. Olipa kyseessä koripallo, käsipallo, tennis tai jalkapallo, kilpailuja järjestetään aina.

Tiedät, että vedonlyönti voi joskus olla todella hämmentävää. Jos pidät urheilusta, tiedät, että jokaisella on mahdollisuus voittaa ja hävitä aika ajoin. Se on riskialtista, mutta nautinnollista ajanvietettä. Tämä on alusta kaikille, jotka vain rakastavat urheilua ja vedonlyöntiä suosikkijoukkueissaan. Älä tuhlaa aikaasi urheilubaarien etsimiseen; loimme tämän verkkosivuston tehdäksemme urheilupalkin valitsemisesta helppoa ja vähemmän aikaa vievää.

Siksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus saada upea kokemus kaikkein kunnollisimmissa urheilubaareissa, kun löydät verkkosivustomme.

Oletpa jalkapallo- tai jääkiekkofani, Suomessa on paljon baareja täynnä urheilun ystäviä. Tältä sivustolta saat lisätietoa urheilupeleistä, Suomen parhaista urheilubaareista, pubeista ja kahviloista.

Tapaa ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kuin sinä. Ottelun katsominen urheilun ystävien kanssa on mielenkiintoista. Tältä sivustolta löydät myös ainutlaatuisen luettelomme parhaista urheiluareenoista, joilla voit nauttia urheilusta. Tutustu kirjoittajien arvosteluihin ja tee valintasi. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Toivotamme sinulle onnea!