Players Sports bar

22 toukokuuta 2022

7

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

8.8

Tulos

Urheilubaari avattiin Kotkan keskustassa tammikuussa 2014. Players Sports Bar sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 11. Ravintola tarjoaa laadukkaita juomia ja ruokia. Siellä on esimerkiksi hampurilaisia, vati ja salaatteja - maukkaita välipaloja urheilun mukana.

Ravintolassa näytetään urheilua monista eri kanavista, ja näytöllä on myös kymmeniä. Päälava on 26-paikkainen kilpastadion, josta on upeat näkymät palkin yläpuolella olevalle suurelle laajakuvanäytölle.

Viihdekeilaus

Players Sports Bar -baarissa on kuusi keilahalli, jotka ovat käytettävissä käytettäväksi kaikina ravintolan aukioloaikoina.

Rento pelit

Pelikanin harrastepelit tarjoavat biljardia ralli- tai ilmakiekkoviihdeeseen.

Sauna

Ravintolan saunatiloihin mahtuu suurempi joukkue. Saunaan mahtuu noin 30 ihmistä kerrallaan, ja jännittävä urheilulähetys ei keskeydy vierailunne aikana, koska saunassa on myös oma televisio. Suuresta aulasta pääsee helposti viereiseen kokoushuoneeseen ja tarvittaessa pelihuoneeseen.

Urheilun maailma ei nuku koskaan! Vedonlyönti on aina mahdollista, sillä erinäiset urheilulajit, jalkapallo, tennis, jääkiekko tai koripallo eivät nuku.

Vedonlyönti voi olla välillä sekavaa, ja mikäli olet intohimoinen urheiluharrastaja, tiedät, ettei suosikit aina voita. Vedonlyönti on riskaabelia, mutta viihdyttävää.

Tämä on alusta kaikille jotka rakastavat urheilua, ja lyödä vetoa lempitiimeistään. Älä käytä turhaan aikaasi sporttibaarien etsimiseen, olemme luoneet tämän sivuston, helpottaaksemme sopivan vedonlyöntiaseman löytämistä.

Päästessäsi sivustomme maailmaan, voit saada mahdollisuuden suureen ja hienoon kokemukseen elämässäsi!