Elmo Sport Bistro

28 helmikuuta 2024

9

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.5

Tulos

Elmo Sport Bistro on urheilubaari Sanomataloissa, jolla on intohimo hyvään ruokaan ja tunnelmallisiin iltoihin. Sen keittiössä tarjoillaan aitoa modernia ruokaa lounasta hämärään. Baarin juomavalikoimasta löydät paitsi olutolut, myös kotimaiset pienet panimotuotteet ja laadukas viskivalikoima. 2007 oli vuosi, jolloin Elmo Sport Bar avattiin Kampin Salomonkadulla. Urheilubaari toimi Kampissa vuoteen 2014 saakka ja siitä tuli stadionin urheilubaarin legenda.

Urheilumaailma ei koskaan nuku. Olipa kyseessä koripallo, käsipallo, tennis tai jalkapallo, kilpailuja järjestetään aina.

Tiedät, että vedonlyönti voi joskus olla todella hämmentävää. Jos pidät urheilusta, tiedät, että jokaisella on mahdollisuus voittaa ja hävitä aika ajoin. Se on riskialtista, mutta nautinnollista ajanvietettä. Tämä on alusta kaikille, jotka vain rakastavat urheilua ja vedonlyöntiä suosikkijoukkueissaan. Älä tuhlaa aikaasi urheilubaarien etsimiseen; loimme tämän verkkosivuston tehdäksemme urheilupalkin valitsemisesta helppoa ja vähemmän aikaa vievää.

Siksi tämä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus saada upea kokemus kaikkein kunnollisimmissa urheilubaareissa, kun löydät verkkosivustomme.

Oletpa jalkapallo- tai jääkiekkofani, Suomessa on paljon baareja täynnä urheilun ystäviä. Tältä sivustolta saat lisätietoa urheilupeleistä, Suomen parhaista urheilubaareista, pubeista ja kahviloista.

Tapaa ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kuin sinä. Ottelun katsominen urheilun ystävien kanssa on mielenkiintoista. Tältä sivustolta löydät myös ainutlaatuisen luettelomme parhaista urheiluareenoista, joilla voit nauttia urheilusta. Tutustu kirjoittajien arvosteluihin ja tee valintasi. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Toivotamme sinulle onnea!