Elmo Sport Bistro

22 toukokuuta 2022

9

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.5

Tulos

Elmo Sport Bistro on urheilubaari Sanomataloissa, jolla on intohimo hyvään ruokaan ja tunnelmallisiin iltoihin. Sen keittiössä tarjoillaan aitoa modernia ruokaa lounasta hämärään. Baarin juomavalikoimasta löydät paitsi olutolut, myös kotimaiset pienet panimotuotteet ja laadukas viskivalikoima. 2007 oli vuosi, jolloin Elmo Sport Bar avattiin Kampin Salomonkadulla. Urheilubaari toimi Kampissa vuoteen 2014 saakka ja siitä tuli stadionin urheilubaarin legenda.

Urheilun maailma ei nuku koskaan! Vedonlyönti on aina mahdollista, sillä erinäiset urheilulajit, jalkapallo, tennis, jääkiekko tai koripallo eivät nuku.

Vedonlyönti voi olla välillä sekavaa, ja mikäli olet intohimoinen urheiluharrastaja, tiedät, ettei suosikit aina voita. Vedonlyönti on riskaabelia, mutta viihdyttävää.

Tämä on alusta kaikille jotka rakastavat urheilua, ja lyödä vetoa lempitiimeistään. Älä käytä turhaan aikaasi sporttibaarien etsimiseen, olemme luoneet tämän sivuston, helpottaaksemme sopivan vedonlyöntiaseman löytämistä.

Päästessäsi sivustomme maailmaan, voit saada mahdollisuuden suureen ja hienoon kokemukseen elämässäsi!